NASLOVNA O KORNJAČAMA LINKOVI FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  

Čitaoca u ovoj temi:   1 Anonyme(r)

Hoću da nabavim kopnenu kornjaču, ali kako dalje sa njom?
Novak
Registrirani član od:
21.11.2009 11:14
Cao svima! Ja se zovem Melisa i jako volim životinje. Htjela bih nabaviti sebi jednu kopnenu kornjačicu. OBAVEZNO KOPNENU!!!!Jer i ne volim nesta puno vodene...Draze su mi koponene. Sve u svemu, ovo ce mi biti prvi put da imam kornjacu, i neznam kako da se brinem o njoj. Neznam ni koja je vrsta, ni cime se hrani, ni kako da se brinem o njoj!!!Evo jedne slike kakvu i koliku kornjacu zelim nabaviti, pa bih zamolila nekoga da mi pomogne, tj. da napise osnovne podatke o toj kornjaci ( napr. : sta smije a sta nesmije da jede, kako i cime se kupa, sta je sve neophodno za odrzavanje takve kornjace....itd)Hvala!

Datoteku dodati:

jpg  baby_turtle.jpg (51.91 KB)
1075_4b07c27d4b466.jpg 292X344 px

Pisano: 21.11.2009 11:35
Napravi PDF od komentara Printaj

Re: Hoću da nabavim kopnenu kornjaču, ali kako dalje sa njom?
VIP Član
Registrirani član od:
30.03.2009 19:17
link u kojem ti sve pise... ne mozemo svima osobno tako da ako imas nekih dilema samo pitaj i welcome na kornjace com

Pisano: 21.11.2009 22:45

Administrator
Registrirani član od:
31.03.2008 20:55
Pozdrav i dobro dosla na forum!

Za pocetak moras biti svjesna da kornjaca nije zivotinja poput psa ili macke, to je gmaz koji treba svoj mir. Sa kornjacom se ne mozes igrati, to je iskljucivo zivotinja za promatranje. Sudeci po tvom stavu mislim da kornjaca ne bi bila pravi izbor ljubimca za tebe.

Na ovim prostorima ne mozes nabaviti kornjacu koja bi se mogla drzati unutra, dakle za kopnenu kornjacu moras imati vrt.

Za ovu kornjacu sa slike ti ne mogu sa sigurnoscu reci koja je vrsta, pre mala je.

Pisano: 21.11.2009 22:51

Novak
Registrirani član od:
hvala vam puno!!!ja imam vec akvarium sa ribicama.....i naucila sam ih nekim trikovima ...napr. kada im lupkam o staklo, odma znaju da je vrijeme za hranu, postroje se na povrsinu i cekaju da im dam hrane.(to je samo jedan od mnogih trikova :)

Pisano: 22.11.2009 12:36

Administrator
Registrirani član od:
31.03.2008 20:55
Ribama bas nije ugodno kada im kucas po staklu, moguce je da su se naviknule i da im je to znak da hrana dolazi, ali izbjegavaj to. Ribe su također ljubimci koje treba sto manje dirati za njihovo dobro.

Pisano: 23.11.2009 06:21

Novak
Registrirani član od:
Ja svoje ribice ne samo da diram....ja ih mazim prstom, i one ne prave nikakve energične pokrete...i kad god napr stavim prst na staklo i pomičem ga, one ga prate :D:D

Pisano: 23.11.2009 21:11

Odgovori
ProfilKorisničko ime   Lozinka   Login
Komentar:

[Traži opširnije]

NASLOVNA O KORNJAČAMA LINKOVI FORUM GALERIJA KONTAKT

Copyright © 2010 by www.Kornjace.com  |  Marijan Tunjic © 2010  |  Design by 7dana